Over de stichting

Bekijk onze agenda
Stichting Stap staat voor Dansavonden voor alleenstaanden, singles en paren.
Iedere zaterdagavond organiseert Stichting Stap Dansavonden met live muziek in Hotel Steenwijk van de Fletcher ketens. Iedere week hebben wij een andere band, met zeer goede dansmuziek. U kunt daar heerlijk dansen, andere mensen leren kennen en onder het genot van een hapje en een drankje heeft u de avond van uw leven. U krijgt 2x op de avond een gratis hapje aangeboden en rond de klok van 00.00 vind er een loterij plaats. Kortom een avond om eens mee te maken. Dit is een unieke gelegenheid om op een gezellige manier in contact te komen met andere mensen en een danspartner te vinden of de liefde van uw leven.
Steenwijk aanvang 20.00 uur tot 00.30. Zaal open v/a 19.30. Entree € 8,50 . Als extra krijgt u aangeboden  kaas / worst, Bitterbal ( dit is in Steenwik ) en een loterij. Ruime parkeergelegenheid. St. Stap is niet verantwoordelijk voor de garderobe of andere persoonlijke eigendommen. Wijzigingen in het programma voorbehouden. Let ook op eventuele afgelaste Dansavonden IVM weersomstandigheden. Kijk op de site of bel naar St. Stap. tel: 0651157422. Bij code,s ORANJE _ ROOD zal de Dansavond afgelast worden. Let altijd dan op de website bij slecht weer. 

Tevens organiseert St. Stap ook iedere Zondagavond  Dansavonden in Cafe - Restaurant WITKAMP Laren     ( GLD ).  Zaal open van af 19:30. Beide zalen beschikken over een perfecte dansvloer en ook is er AIRCO op beide locaties aanwezig. Ruime parkeergelegenheid.
Aanvang: 20.00 uur tot 24.00 uur. Zalen open 19:30 uur. Bar open te Laren om 19.30 Entree € 8.50. Rond de klok van 23.40 vind er een loterij plaats.
U betaald contant aan de bar uw drankjes. St. Stap is niet verantwoordelijk voor de garderobe of andere persoonlijke eigendommen. Wijzingen in het programma voorbehouden. 

U bent van harte welkom. 
St. Stap.
Heeft u vragen of suggesties? Mail ons: info@stapswingt.nl